Laat je niet Kisten!

Laat je niet kisten!

Hugo de Groot kleurt de wereld

Tijdens 20 zang-, dans- en theaterlessen hebben Delftse kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud samen een voorstelling opgezet. Tijdens de lessenreeks kwamen kinderen uit verschillende wijken van Delft samen in het Falie Begijnhoftheater voor drie verschillende disciplines: theater, dans en zang. Creatieve zelfexpressie is belangrijk voor de ontwikkeling van elk kind. Vertrouwen in jezelf, plezier in het leven, fouten durven maken en je vooral vrij voelen! Dat zijn kenmerken die niet alleen thuishoren in het theater, maar ook belangrijk zijn voor ieder mens.

De lessen stonden in het teken van het leven van Hugo de Groot: Hugo de Groot kleurt de wereld. We speelden met verschillende onderwerpen rondom Hugo de Groot, die ook vandaag de dag nog actueel zijn. De kinderen leerde theatersport technieken en kregen muzikale coaching. We behandelden daarnaast theatertechnieken en gingen samen aan de slag met het maken van een geheel eigen voorstelling. De voorstelling ‘Laat je niet Kisten’ is het resultaat van deze lessenreeks.

Kosten: € 2,50 per kaartje

Reserveer direct