Home | Archief | Kindertheater | Foto's | Nieuwsbrief | Reserveren | Contact

Verhuur theater | Nieuwe leden | Sponsering en vrienden |

 
 

Route naar het Falie BegijnhoftheaterLopend vanaf het station:
U gaat het station uit richting binnenstad. Als u de bouwput voor het station bent gepasseerd, kunt u rechtdoor oversteken en gaat u de Barbarasteeg door. Aan het eind van die steeg gaat u linksaf de Oude Delft op. U loopt door tot u aan de Oude Kerk komt. Voor deze kerk slaat u rechtsaf. Dan gaat u almaar door, door de Choorstraat en aan het eind daarvan steekt u via het bruggetje het water over. U gaat even rechtsaf (het Vrouw Jutteland op) en direct na de brug gaat u linksaf het Rietveld op. U heeft aan de linkerhand de gracht. Na ongeveer 50 meter heeft u aan uw rechterhand een pleintje. Dat gaat u op en rechtsachter treft u het Falie Begijnhoftheater aan. Totaal: 1,2 kilometer. U moet rekening houden met een kwartiertje lopen.

Lopend vanaf de Koepoort parkeergarage:
U loopt de garage uit en gaat richting binnenstad. Als u het kanaal oversteekt (Koepoortbrug) gaat u direct rechtsaf. U gaat bij de tweede gracht aan uw linkerhand linksaf. Dat is het Rietveld. Als u het water aan uw rechterhand houdt, komt u op een gegeven moment een pleintje n aan uw linkerhand. Dat gaat u op en treft het Falie Begijnhoftheater rechts achter op het plein aan.

Lopend vanuit de Veste parkeergarage:
U komt de garage uit en gaat richting binnenstad. Houdt daarbij de toren van de Nieuwe Kerk aan als richtlijn. Op het moment dat u bij deze kerk staat, passeert u deze aan de achterkant. De tweede gracht aan uw rechterhand is het Rietveld. Dat loopt u op. Na ongeveer 100 meter heeft u aan uw rechterhand een pleintje. Dat gaat u op en rechtsachter treft u het Falie Begijnhoftheater aan.

Auto:
Route voor het afzetten van personen bij het Falie Begijnhoftheater: Autoweg Rotterdam-Den Haag-Amsterdam (A13). Afslag Delft-Pijnacker (bij Ikea). Richting Delft rijden. Op T-splitsing rechtsaf. Na ongeveer 500 m. bij de stoplichten linksaf Koepoortbrug over. Doorrijden tot aan de kerk. U gaat rechtsaf Vrouwenrecht op, gevolgdr Vrouw Juttenland. De 2e gracht rechts (Rietveld). Na ongeveer 100 m. ligt het Falie Begijnhoftheater rechts aan het pleintje.

Mensen die wat minder goed ter been zijn:
Het Falie Begijnhoftheater ligt op de eerste verdieping die te bereiken is door een brede trap. Voor mensen die moeilijk te been zijn, is er een traplift die gebruikt kan worden

Klik hier voor meer informatie over parkeren in Delft